El president de l'oci nocturn valencià: "No es pot senyalar sempre el mateix, no és just"

El president de l'oci nocturn valencià:
07/07/2021

Víctor Pérez considera que cal aprendre a conviure amb el virus i que davant el repunt de contagis la solució no és tornar a tancar bars nocturns i discoteques.

El president de la Federació d'Oci, Turisme i Joc (Fotur), Víctor Pérez, ha explicat a Les notícies del matí que l'oci nocturn als locals encara està restringit i que el 99% del sector hi compleix. "L'oci nocturn és la solució no és el problema", ha remarcat Pérez per remarcar que el botellot sí que no està regulat. "La solució no és tancar l'oci, és al contrari, cal donar-li la seua funció i qui ho complisca, sancionar-lo", ha remarcat el responsable empresarial. "No és pot senyalar sempre el mateix, no és just"; ha defensat durant l'entrevista.


Pérez ha recordat que els principals grups que s'estan contagiant no tenen l'edat d'entrar a locals d'oci nocturn i fan botellot, com a argument per reiterar que l'oci no és el responsable de l'increment de contagis. "Si la solució a la pandèmia estiguera en les nostres mans, ja ho hauríem fet com férem en el passat, quan demanaren el tancament voluntari de l'oci nocturn de la Comunitat Valenciana. Però la pandèmia no està en les nostres mans", ha enfatitzat. Pérez ha afegit que cal aprendre a conviure amb la pandèmia perquè encara ens acompanyarà un temps. "La majoria del nostre públic ja està vacunat", ha dit.

Al llarg de l'entrevista, el responsable empresarial ha remarcat que la Comunitat Valenciana viu del turisme i, sense oci, aquest no s'entén. Pérez rebutja que es considere l'oci nocturn com a focus principal dels contagis. I ha remarcat que s'ha de tindre present també l'economia a l'hora de pendre decisions en aquesta pandèmia.

 Font À Punt

Comparte: