¿QUINES SALES TENEN EL BINGO ELECTRONIC AZULRED EN LA COMUNITAT VALENCIANA?

¿QUINES SALES TENEN EL BINGO ELECTRONIC AZULRED EN LA COMUNITAT VALENCIANA?
17/04/2019

El BINGO Electronic AZULRED es el nom, per a la Comunitat Valenciana, en que s'opera esta modalitat revolucionaria d'entreteniment basada en el joc del BINGO, desenrollada per DEGESTEC. La seua gran ventaja sobre atres consistix en el joc en xarcia, es dir, l'INTERCONEXIÓN entre les sales de BINGO associades a AZULRED.

 

Joan Navaixes CONTRERAS comercialisa AZULRED

 

Joan Navaixes CONTRERAS, mamprenedor del sector del joc, destaca per ser el propietari de la firma DEGESTEC GAMES, companyia que ha desenrollat a nivell internacional el BINGO electronic en gran exit, sent AZULRED, com hem indicat, la marca en que opera en la Comunitat Valencia. Se tracta d'una modalitat que AÚNA l'emocio del joc tradicional del BINGO en la possibilitat de gojar d'ell en xarcia. Per una part, mes emocio, ya que participen mes jugadors, per atre costat, majors premis, que se traduix en major entreteniment i diversio, ademes d'atre valor afegit fonamental, com es el seu component social.

Com indica el calendari de partides especials que se pot consultar en la web d'AZULRED WWW.AZULRED.es els clients opten a conseguir cosines extraordinaries de mil euros a lo llarc de tot el dia, ininterrompudament des de les 10 fins tancament de la sala, lo que dona una gran llibertat per a triar l'horari que mes convinga a cada client. Cap recordar que les cosines especials tenen horaris especifics, dels que te pots informar des de la web o en la propia sala.

Blai MARTÍNEZ Garcia i l'exit d'AZULRED

Blai MARTÍNEZ Garcia, com director de DEGESTEC GAMES, tambe es responsable de la gran proyeccio alcançada per AZULRED en la Comunitat Valenciana. Els trenta i cinc sales, repartides per les tres provincies valencianes, CUENTAN en casi 1.000 terminals actives.

La provincia mes poblada, Valencia, acollix el major numero de sales i terminals d'AZULRED, pero Alacant tambe te una dotacio certament rellevant i en ple creiximent. Per lo que respecta a Castello, de moment, nomes se pot gojar d'este sistema d'oci i entreteniment en VILLARREAL.

Cap senyalar que hi ha huit d'estes sales en la ciutat de Valencia, en alguns dels seus barris mes populars. Aixina mateixa, algunes caps de comarca CUENTAN en els seus espais propicis per a la practica d'este joc, com ALZIRA, XÀTIVA o TORRENT. Lo mateix podem comentar sobre la ciutat d'Alacant i localitats de pes de la seua provincia, com ELX, BENIDORM, ELDA i Santa POLA.

Per ultim, podem afegir que el numero de terminals instalades en cada sala depen de les seues propies caracteristiques, sent el BINGO TORREFIEL, en Valencia, el que dispon de mes terminals (65).

Sales vinculades a AZULRED

ABC PARK (VLC), ALAQUÁS (VLC), Avinguda Oriola (ALC), Avingudes (VLC), Encert TORREVIEJA(ALC), Birlera BENETUSSER (VLC), Ciutat d'UTIEL (VLC), CULLERA (VLC), El CID (VLC), Extremeny (VLC), Gaspar AGUILAR (VLC), Teuladi (ALC), Jordi Joan NOVELDA (ALC), L’AIGÜERA BENIDORM. (ALC), La SALUT (VLC), Les Vegues LLIRIA (VLC), Les Vegues MANISES (VLC), Llibertat Elig (ALC), Mediterraneu (VLC), MURCIA ALBACETE (VLC), NAVAS (ALC), OSITO L'ELIANA (VLC), Plaça GANDIA (VLC), Plaça ONTINYENT(VLC), ROYAL Plaça Torrent (VLC), Princesa ELDA (ALC), Porta Del Mar (VLC), REYNO ALZIRA (VLC), Ribera AZIRA (VLC), Sala Valencia (VLC), Santa POLA (ALC), TORREFIEL (VLC), Tres FORQUES (VLC), VILLARREAL (CST) i XATIVA (VLC).

El BINGO Electronic AZULRED està de moda en la Comunitat Valenciana i en casi 1.000 terminals actius entre les seues 35 sales (febrer 2019), se postula com una estupenda oferta d'oci.

Comparte: