AEPUB: ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS DE PUBS

L’Associació d’Empresaris de Pubs de la Comunitat Valenciana (AEPUB), és una entitat sense ànim de lucre, encomanada a la defensa dels seus drets per el compliment de les bones practiques empresarials i en especial, dins del sector de l’oci nocturn.

Comparteix:

AEDIVA: ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS DE SALES DE FESTA, BALL, DISCOTEQUES I FESTIVALS

Fundada en 1978, l’Associació d’Empresaris de Sales de Festa, Ball, Discoteques i Festivals de Valencia (AEDIVA), és una entitat sense ànim de lucre, encomanada a la defensa dels seus drets per el compliment de les bones practiques empresarials i en especial, dins del sector de l’oci nocturn.

Comparteix:

PRODJ: ASSOCIACIÓ DE PRODUCTOR I DJ’S

PRODJ, l’Associació de Productors i Dj’s de la Comunitat Valenciana, naix en 1996, posteriorment, al 2008 pateix un rellançament per una nova corrent de professionals pertanyents al sector de la música i l’animació, passant-se a denominar PRODJ.

Comparteix:

EJUVA: ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS DE JOC LEGALITZATS

Associació d’Empresaris de Jocs legalitzats (EJUVA), aglutina als empresaris del sector del Joc de la Comunitat Valenciana, constituïda en l’any 1980, està integrada per totes aquelles empreses o entitats dedicades a la gestió del joc del Bingo.

Ver locales asociados

Comparteix: