IMPULSANT LA SOSTENIBILITAT EN ELS FESTIVALS DE VALÈNCIA

Ahir, a l'Ajuntament de València, es va celebrar una reunió amb l'objectiu d'abordar la sostenibilitat en els festivals musicals de la ciutat i desenvolupar estratègies per a posicionar a València com una destinació turística musical sostenible.

La reunió va comptar amb la participació de Paula Llobet, Regidora Delegada d'Innovació, Tecnologia,...

11/04/2024
Comparteix:

Tardeo Remember, 4 de maig - Platja Xeraco

La IIIª edició de Fiescrem 2024, una celebració tradicional, la Fira del Esmorzar i del Cremaet, torna un any més entre l'1 i 5 de maig a la Platja de Xeraco. Un esdeveniment anual que s'ha convertit en una celebració emblemàtica en la costa de Xeraco.

L'esdeveniment destacat és el “Tardeo Remember”. Una celebració que donarà inici des...

11/04/2024
Comparteix:

57 del Concurs de Cocteleria i bartenders de la Comunitat Valenciana

Dilluns que ve 13 de maig se celebrarà l'edició 57 del Concurs de Cocteleria i bartenders de la Comunitat Valenciana organitzada per la Federació d'Oci, Turisme, Joc, Actividades Recreativas i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (FOTUR) i l'Associació de Bartenders de la Comunitat Valenciana (ABCV) amb la col·laboració de Turisme Comunitat...

03/04/2024
Comparteix:

El "techno" declarat com a Patrimoni de la Humanitat a Berlín

Berlín és coneguda mundialment pel seu vibrant música i per la seva vitalitat en el món de l'oci i de la festa nocturna.

La ciutat s'ha guanyat una gran reputació en l'escena i en l'àmbit del techno.

La nit a Berlín és més que una festa, és un estil de vida, i és per això, que la UNESCO ha declarat el “Techno” com a Patrimoni de la...

27/03/2024
Comparteix: