Jornada Informativa Seguretat i Emergències: Millorant l'Experiència en la Comunitat Valenciana

La Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins, FOTUR, ha anunciat una jornada dedicada a abordar la seguretat i les emergències en els establiments d'oci, espectacles i locals públics a la Comunitat Valenciana.

Entre els temes centrals a tractar es troben:

- Mesures de seguretat i emergències en locals d'oci, espectacles...

04/12/2023
Comparteix:

València inaugura la finestra única per a hostaleria i oci: un pas innovador en la simplificació de tràmits.

El consistori valencià dóna un pas innovador al crear una finestra única destinada a simplificar i centralitzar les gestions dels sectors de l'hostaleria i l'oci. Aquesta iniciativa sorgeix després de la decisió d'unificar tots els departaments municipals relacionats amb aquesta activitat econòmica, evitant duplicacions i oferint un punt de contacte...

04/12/2023
Comparteix:

El Congrés Terra de Festes: Un Cant Apassionat a la Cultura i la Identitat de la Comunitat Valenciana

En el cor de Benidorm, en el Congrés de Terra de Festes, s'aixeca la veu de la nostra cultura, de les nostres arrels, de la nostra identitat. Avui, a l'Ajuntament de Benidorm, hem recordat que la cultura és l'ànima de la nostra societat, el fil conductor que uneix les nostres tradicions, les nostres festes i la nostra història.

Les paraules de...

02/12/2023
Comparteix:

Fotur es reuneix amb el Director General de Cultura per potenciar el desenvolupament cultural en la Comunitat Valenciana.

Fotur es reuneix amb el Director General de Cultura per potenciar el desenvolupament cultural a València.
Hui, Víctor Pérez, President de Fotur, i Juanjo Carbonell, Secretari General de Fotur, la Federació d'Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana, ens hem reunit amb Sergio Arlandis, Director General de Cultura, per a debatre assumptes crucials...

01/12/2023
Comparteix: