Dijous 22 de febrer, Roda de premsa de Dona Festival Falles a l'Ajuntament de València

Dijous que ve 22 de febrer, a les 9.30 hores, a la sala de l'Ajuntament de València, tindrà lloc la roda de premsa de DONA FESTIVAL FALLES.

Durant aquest acte es donarà a conèixer tot el que succeirà el pròxim dia 9 de març en l'enclavament del Marina Beach Club de València. En la roda de premsa participaran Paula Llobet, Regidora delegada...

19/02/2024
Comparteix:

Elecció del nou president de l'associació d'empresaris del Passeig de Neptú

El dilluns 12 de febrer, l'Associació d'Empresaris del Passeig de Neptú ha anunciat l'elecció de Don Antonio Calero Ventoso, CEO del Grup Marina, com el seu nou President. Aquesta elecció marca una fita significativa en la direcció i gestió d'aquesta important associació empresarial.

Després d'un procés electoral, Calero ha aconseguit unir...

12/02/2024
Comparteix:

Fotur Destaca la Riquesa Cultural i Turística de la Comunitat Valenciana en FITUR 2024

Un any més, Fotur ha marcat la seva presència en la Fira Internacional de Turisme (FITUR), amb l'objectiu d'atreure tant al visitant nacional com a l'estranger, Fotur ha participat activament en tots els esdeveniments de FITUR, destacant la diversitat i atractius de la Comunitat Valenciana.

Representació de la Comunitat Valenciana:

Fotur ha recolzat...

01/02/2024
Comparteix:

Fotur Renova Conveni de Promoció Turística amb l'Ajuntament de Xeraco en FITUR

En el marc de la fira internacional de turisme, FITUR, Fotur es complau a anunciar la renovació del conveni de promoció turística amb l'Ajuntament de Xeraco. Este acord reforça el compromís mutu de destacar i promoure els encants turístics d'este municipi.

Fotur participarà en la Fira de l’Esmorzar i del Cremaet 2024, la FIESCREM, una celebració...

26/01/2024
Comparteix: