"Diàleg i Col·laboració: Avançant cap a un Oci Segur a la Comunitat Valenciana"

24/11/2023

Ens enorgulleix formar part de converses significatives que modelen el futur de l'oci a la Comunitat Valenciana. Vam tenir el privilegi de reunir-nos amb Javier Montero, Secretari Autonòmic de Seguretat i Emergències, i Arturo Alepúz Arrué, Director General d'Interior, per discutir qüestions vitals que impacten en el nostre sector.

Vam abordar assumptes crucials com la seguretat en l'oci, les noves normatives i estratègies per garantir experiències segures i memorables per a tots. Les vostres veus i preocupacions són el nostre motor, i aquestes reunions ens permeten col·laborar estretament amb les autoritats per trobar solucions innovadores i efectives.

Continuem compromesos en vetllar per un oci responsable i de qualitat, mantenint sempre alts els estàndards de seguretat per al gaudi dels residents i visitants. Gràcies a Javier Montero i Arturo Alepúz Arrué per la seua receptivitat i compromís amb el nostre sector. Junts seguim construint un futur brillant per al turisme i l'oci en la nostra meravellosa regió!

#FOTUR #TurismeResponsable #SeguretatEnL'Oci #Col·laboració #ComunitatValenciana

Comparteix: