El bartender Francesco d'Angelo guanya el premi a millor influencer en la 65ª edició del concurs al Millor Bàrman de França

El bartender Francesco d'Angelo guanya el premi a millor influencer en la 65ª edició del concurs al Millor Bàrman de França
20/11/2023

En la 65ª edició del concurs al Millor Bàrman de França l'associat de ABCV, Francesco D'Angelo va competir amb els millors bartenders de l'associació francesa i va guanyar el premi al millor influencer en xarxes socials i el seté lloc entre els 17 millors bàrman de França.

Francesco D'Angelo és un jove bartender italià, de Ginosa en Puglia, al sud d'Itàlia. Té 22 anys i ha treballat a Roma, París i València, la seua passió li porta a viatjar i descobrir noves tècniques de treball i posar-les en pràctica, combinant tot això amb el flair.

Forma part de l'associació de bartenders espanyols de València (ABCV) i de l'associació de bartenders de França. En el seu primer concurs va participar en València gràcies a les associacions i va quedar tercer.

Dos còctels seus es van exposar, un anomenat Ginosa a base de gin monkey i galliano i magic frank amb la col·laboració del barchef Michele Antolini a base de Mezcal i cordial de cogombre.

Des de la Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana volem felicitar-lo pels seus assoliments i desitjar-li molt èxit en les seues pròximes competicions.

Comparteix: