EXPOSITORS I VISITANTS DE GASTRÓNOMA COMPTARAN AMB UN ESPAI D'OCI AFTER WORK PARTY, per a diversió i gaudi

EXPOSITORS I VISITANTS DE GASTRÓNOMA COMPTARAN AMB UN ESPAI D'OCI AFTER WORK PARTY, per a diversió i gaudi
07/11/2023

La Fira Gastronòmica del Mediterrani comptarà amb un espai d'oci After Work Party.

El dilluns 13 de novembre a partir de les 18.00 h dins de la Fira Gastrónoma, la Federación de Ocio, Turismo, Juego, Actividades Recreativas e Industrias Afines de la Comunidad Valenciana (Fotur CV) i la Asociación de Productores i Dj's de la Comunidad Valenciana (Prodj CV) participaran activament en aquest espai d'oci creant una zona de tardeo amb música, il·luminació i animació i amb la participació dels següents Dj’s: Jose Coll (Remember The Music), Larry Dj (Prodj), Sergi Val (Remember dels Arts), Vicente Ferrer (Homenaje a la Ruta/ Bananas) i Víctor Pérez (Homenaje a la Ruta/ The Face) els quals delectaren al públic assistent amb la música dels 90 i 2mil.

Aquest espai d'oci servirà per a diversió i delit dels expositors i visitants de Gastrònoma 2023. En l'estand també col·laborarà l'Ajuntament de Torrent que oferirà informació i una degustació de brioixos de xocolate torrentino als assistents que podran gaudir d'aquest producte tan especial.

La Fira tindrà lloc els pròxims dies 12 i 13 de novembre en horari de 10 a 19 hores i el dia 14 de novembre en horari de 10 a 17 hores en la fira de València.

Comparteix: