Figures destacades del govern valencià debaten estratègies clau

Figures destacades del govern valencià debaten estratègies clau
Figures destacades del govern valencià debaten estratègies clau Figures destacades del govern valencià debaten estratègies clau Figures destacades del govern valencià debaten estratègies clau Figures destacades del govern valencià debaten estratègies clau
13/11/2023

En una destacada reunió de la Comissió d'Espectacles de la Generalitat Valenciana, celebrada hui, es va comptar amb la presència d'importants figures governamentals com Elisa Ñunez Sánchez, Consellera de Justícia i Interior, Javier Montero, Secretari Autonòmic de Seguretat i Emergència, Amparo Renau del Servei d'Establiments Públics i Règim Jurídic, i Arturo Alepúz Arrué, Director General d'Interior.

Amb la finalitat d'analitzar els nous horaris d'obertura i tancament que regiran per a l'any 2024.

Per part del Secretari General de Fotur CV, Juanjo Carbonell, s'ha sol·licitat l'ampliació del horari de tancament als establiments ubicats en el Grup B. Cafès teatre, cafè concert, cafè-cantant, pubs i karaokes. Es calcula que en la Comunitat Valenciana existeixen uns 300 locals amb aquest tipus de llicència i estan molt repartits, disposen de doble porta, estan insonoritzats i disposen de servei d'admissió, i la seua franja horària s'ha vist envaïda per l'activitat de saló lounge, amb tancament a les 2.30 de la matinada, fet que fa inviable aquest tipus de negocis ja que només disposen d'una hora per a realitzar l'activitat. D'altra banda, es calcula que genera més de dos mil llocs de treball directes, a més a més servirà per a promocionar als artistes de la Comunitat i la cultura musical que aporten juntament amb els caps de cartell internacionals per a que no queden fora de la programació, i la bona climatologia de la qual gaudeix en la Comunitat Valenciana.

D'altra banda, Fotur CV ha sol·licitat a la Comissió i Administració l'agilitat en la implantació del registre d'establiments públics ja que la majoria dels locals d'oci als quals els és aplicable l'ordre 5/2023 sobre tipologia i obligatorietat dels cartells informatius per als locals d'oci ja en disposen.

Comparteix: