FOTUR CV RECOMANA EXTREMAR LES MESURES DE SEGURETAT EN HALLOWEEN PER A EVITAR INCIDENTS

FOTUR CV RECOMANA EXTREMAR LES MESURES DE SEGURETAT EN HALLOWEEN PER A EVITAR INCIDENTS
01/11/2023

Amb motiu de la festa de Halloween, des de la Federación de Ocio, Turismo, Juego, Actividades Recreativas e Industrias Afines de la Comunidad Valenciana (Fotur CV) volem recomanar als locals d'oci i espectacles que extremen les precaucions en els mateixos per a evitar incidents.

En aquestes festes si els locals transformen el seu ambient amb decoracions, han d'utilitzar productes i decoracions ignífugues i es prega encaridament que no facen ús de bengales en els locals o qualsevol element de pirotècnia o foc fred ja que estan prohibits, en el seu lloc recomanem la utilització de bengales de leds. Així mateix, es demana la col·laboració en aquest aspecte dels usuaris i clients perquè no facen ús d'aquests elements.

A més, es recomana la revisió de les portes d'emergència que han d'estar lliures de qualsevol tipus d'obstacles i mantindre ben senyalitzats i accessibles tant els elements d'extinció com les eixides d'evacuació, així com la revisió de totes les mesures de seguretat de què disposa el local tant actives com passives.

Des de la Federació s'ha posat a la disposició dels associats una ckeck list per a verificar el grau de seguretat de la sala o local, la qual està disponible també en aquesta web.

Tot això es comunica perquè en prengueu coneixement i efectes oportuns.

Comparteix: