Un Festí pels Sentits, on la Gastronomia i la Música es fusionen.

Un Festí pels Sentits, on la Gastronomia i la Música es fusionen.
Un Festí pels Sentits, on la Gastronomia i la Música es fusionen. Un Festí pels Sentits, on la Gastronomia i la Música es fusionen. Un Festí pels Sentits, on la Gastronomia i la Música es fusionen. Un Festí pels Sentits, on la Gastronomia i la Música es fusionen. Un Festí pels Sentits, on la Gastronomia i la Música es fusionen.
14/11/2023

La Fira Gastrònoma de València va captivar als amants de la gastronomia amb el seu desplegament de sabors i experiències culinàries innovadores. Des de exquisides degustacions fins a demostracions culinàries en directe, la fira es va convertir en un escenari brillant on els xefs destacats van presentar el millor de la cuina local i internacional, creant un ambient d'aprenentatge i oci.

L'emoció no va acabar amb la fira; l'energia es va traslladar al 'tardeo' organitzat per Fotur, on ritmes envolvents dels DJs locals van inundar l'ambient. Amb la presència de José Coll, Larry DJ, Sergi Val, Vicente Ferrer i Víctor Pérez, la tarda es va omplir de música brillant i bona companyia, convertint la celebració en una trobada inoblidable entre la gastronomia i la cultura de la música valenciana.

La Fira Gastrònoma de València una vegada més va demostrar ser un punt de trobada imprescindible per als amants del bon menjar i la música, consolidant-se com una celebració emblemàtica que combina el millor de la gastronomia i l'entreteniment a la ciutat.

Comparteix: