VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017

VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017 VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017 VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017 VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017 VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017 VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017 VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017 VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017 VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017 VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017 VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017 VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017 VIII EDICIO GRAN ORxATADA Y TARONJADA FALLERA 2017
07/04/2017

07/04/2017 - Videos

Aquestes begudes valencianes refrescaren amb més de mil litres de Suc Natural de Taronja i més de mil litres d'Orxata als assistents de la mascletà.

La Federació d'Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana (FOTUR), amb el suport del Patronat Provincial de Turisme "València, Turisme" han organitzat la VIII Edició de la ja tradicional Taronjada i Orxatada Fallera.

Els passats 8 i 9 de març es va celebrar la VIII Edició de la Gran Taronjada i Orxatada Fallera en l'esplanada de la Plaça de Bous de València. Durant els dos matins es repartiren al voltant de mil litres de suc de taronja acabats d'esprémer i mil litres de l'autèntica Xufa de València, el que representa al voltant d'unes 8.000 consumisions, gràcies a la col·laboració de la Denominació d'Origen Xufa de València i als mestres artesans.

L'esdeveniment també fou possible, gràcies a la col·laboració del Consell Regulador I.G.P Cítrics Valencians que han elegit la varietat de taronja Lane Late, recol·lectada expressament per a l'esdeveniment i oferint un sabor exquisit al paladar degut al seu estat òptim de maduració. L'empresa valenciana Zummo, ha delectat als assistents amb la seua màquina espremedora més ràpida, la Z40, que esprem quaranta taronjes per minut.

L'esdeveniment ha comptat amb una gran afluència de públic, on nombrosos grups de turisten que visiten la nostra ciutat, han degustat dos dels productes més identificatius de València, la taronja i l'orxata. A més, es feren multitut de fotos, les quals podran ser vistes en uns dies al Facebook de FOTUR. L'animació de l'esdeveniment va estar a càrrec de Dj's i productors valencians de PRODJ CV.

El suc de taronja i l'orxata són un valor d'identitat i promoció dels nostres productes autòctons i festes falleres, que s'han convertit aquest any en Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Gràcies a la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme "València Turisme" han repartit guies de turisme i informació turísitica de la Provincia de València.

Aquesta VIII Edició de la Taronajada i Orxatada Fallera, han sigut de nou un èxit!

 

Comparteix: