FOTUR EN FITUR 2024: OCI, TURISME I CULTURA

FOTUR EN FITUR 2024: OCI, TURISME I CULTURA
22/01/2024

Des del dimecres 24 fins al dissabte 27 de gener, FOTUR, com cada any, acudirà a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), portant amb si la representació del sector de l'oci i el turisme de la Comunitat Valenciana. La fira, un esdeveniment anual de renom, serà testimoni d'una àmplia agenda d'activitats dissenyades per a ressaltar la riquesa cultural i les arrelades tradicions valencianes.

La fira arrancarà el dimecres, dia en què FOTUR es trobarà representant al sector de l'oci i el turisme. El dijous serà un dia ple d'esdeveniments destacats. Començarà amb l'acte inaugural de la Generalitat Valenciana, liderat per la presència del president Carlos Mazón al costat de la Consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes a les 11 del matí. La jornada continuarà amb el lliurament dels prestigiosos Premis Creaturisme a les 12. I a la vesprada, a les 17 hores, l'atenció es dirigirà a la presentació de Promfest, on els festivals més emblemàtics de la Comunitat Valenciana seran exhibits amb orgull.

El dimecres, FOTUR expressarà el seu suport a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) amb Terra de Festes que presentarà una representació visual de les festivitats valencianes. La presidenta de la FVMP, Rocío Cortés, liderarà aquest moment especial al costat del secretari general, Miguel Bailach i el sotssecretari Modesto Martínez, que inclourà la Magdalena, les Fogueres de Sant Joan, les Falles i els Moros i Cristians.

El dissabte serà un dia ple de música i tradició. FOTUR ocuparà la Plaça Central amb la cultura i tradició musical dels DJ's valencians, representant l'escena musical vibrant dels festivals. Els assistents podran gaudir de la música i rebre obsequis de marxandatge.

Al llarg de tota la setmana, FOTUR projectarà un vídeo en les grans pantalles de l'esdeveniment, destacant moments clau de l'any passat. Des de la Fira Gastrònoma fins a les Campanades 2023-2024 en la Plaça de l'Ajuntament i la Fira de Festa i Boda de València, el vídeo ressaltarà la participació activa de FOTUR en esdeveniments que enriqueixen la cultura de la Comunitat.

A més, el vídeo inclourà les Passejàs dels Clavaris de Sant Onofre de Quart de Poblet, ressaltant la tradició i l'espectacularitat de les festes patronals que atrauen visitants de tota la Comunitat.

FOTUR reafirma el seu compromís amb la promoció de la cultura valenciana, el turisme responsable, l'oci i l'entreteniment. L'any 2024, l'organització continua treballant incansablement per a millorar i fomentar un any ple d'experiències culturals i turístiques que enriquisquen la vida dels qui visiten la Comunitat Valenciana.

Amb una trajectòria destacada, l'equip de FOTUR treballa sense descans per a promocionar l'oci, el turisme i la cultura promovent un turisme responsable i oferint experiències enriquidores per a visitants de tot el món.

FITUR 2024 es presenta com una oportunitat única per a compartir i celebrar la riquesa cultural de la Comunitat Valenciana.

Comparteix: