IMPULSANT LA SOSTENIBILITAT EN ELS FESTIVALS DE VALÈNCIA

IMPULSANT LA SOSTENIBILITAT EN ELS FESTIVALS DE VALÈNCIA
11/04/2024

Ahir, a l'Ajuntament de València, es va celebrar una reunió amb l'objectiu d'abordar la sostenibilitat en els festivals musicals de la ciutat i desenvolupar estratègies per a posicionar a València com una destinació turística musical sostenible.

La reunió va comptar amb la participació de Paula Llobet, Regidora Delegada d'Innovació, Tecnologia, Agenda Digital i Captació d'Inversions de Turisme, així com Manuel Tomas, Coordinador d'Estratègies, Estudis i Projectes de l'Ajuntament. També van ser presents Tono Franco Martínez, Director de Visit València, i David Rosa Mañez, Director d'Innovació de les Naus.


La trobada va congregar a representants destacats de l'àmbit musical, incloent a Víctor Pérez, President de FOTUR (Federació d'Oci, Turisme, Festivals i Activitats Recreatives de la Comunitat Valenciana) i portaveu de PROMFEST. Juanjo Talavan, CEO del Big Sound i Promfest, Guillem Querol del Latin Fest, Vicente Ferrer d'Homenatge a la Ruta, 90s i 2Mil i Sonido de València-Remember dels Arts, i Sergi Almiñana de Music ProCV, Aitana Ramos i Lucía Quijano de Dona Festival també van assistir.

Durant la taula de treball, es van abordar temes crucials relacionats amb la millora dels concerts i festivals, així com es van intercanviar noves propostes per a promoure la música a València.

Comparteix: