Presentació de l'Estand de Turisme de la Comunitat Valenciana en la Fira de Mostres de València

 Presentació de l'Estand de Turisme de la Comunitat Valenciana en la Fira de Mostres de València
 Presentació de l'Estand de Turisme de la Comunitat Valenciana en la Fira de Mostres de València  Presentació de l'Estand de Turisme de la Comunitat Valenciana en la Fira de Mostres de València  Presentació de l'Estand de Turisme de la Comunitat Valenciana en la Fira de Mostres de València  Presentació de l'Estand de Turisme de la Comunitat Valenciana en la Fira de Mostres de València
15/01/2024

En un matí ple d'expectació, Fotur ha estat testimoni de la presentació de l'estand de Turisme de la Comunitat Valenciana per a la pròxima Fira Internacional de Turisme (Fitur) a Madrid. La comunitat ha revelat el seu lema distintiu: "Actitud Mediterrània", juntament amb els vibrants colors mediterranis que donaran vida a l'estand durant aquest important esdeveniment.

L'estand, ambientat amb la riquesa cromàtica del Mediterrani, promet submergir als visitants en una experiència visual única. A més, s'ha anunciat la incorporació d'elements audiovisuals que destacaran els atractius turístics de la comunitat valenciana, brindant una perspectiva envolupant del destí.

La consellera de Turisme, Nuria Montes, ha tancat l'esdeveniment de manera impactant, deixant entreveure una temporada repleta d'experiències prometedores per a aquells que optin per explorar els encants d'aquesta diversa regió. La Comunitat Valenciana es presenta com un destí integral, fusionant cultura, oci i turisme, tot això amb la distintiva "Actitud Mediterrània" que caracteritza la seva identitat.

Amb els seus encantadors paisatges naturals i una oferta turística diversa, la Comunitat Valenciana busca capturar l'atenció dels qui busquen un destí que combini naturalesa i entreteniment. S'espera un rotund èxit en la participació de la Comunitat Valenciana en Fitur enguany, consolidant la seva posició com un lloc imperdible per als amants del turisme, l'oci i la cultura.

Comparteix: