57 del Concurs de Cocteleria i bartenders de la Comunitat Valenciana

57 del Concurs de Cocteleria i bartenders de la Comunitat Valenciana
03/04/2024

Dilluns que ve 13 de maig se celebrarà l'edició 57 del Concurs de Cocteleria i bartenders de la Comunitat Valenciana organitzada per la Federació d'Oci, Turisme, Joc, Actividades Recreativas i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (FOTUR) i l'Associació de Bartenders de la Comunitat Valenciana (ABCV) amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, l’Exquisit Mediterrani, Palau Albereda i Consum Moderat.

El concurs de barmans es realitzarà en Àtic Albereda i donarà principi a les 17.00 h sent el concurs degà del sector en la seva 57 edició i reunirà nombrosos professionals del sector hostaler i turístic, així com indústries d'oci i espectacles.

Els participants seran els caps de bar i joves bartenders de la Comunitat València, es realitzarà el concurs de cocteleria, gintònic i flair on participaran els millors professionals. A més el concurs comptarà amb l'actuació d'un Dj.

Aquest concurs és vàlid per a representar a la Comunitat Valenciana en el campionat nacional d'Espanya, que enguany se celebrarà a Lanzarote, a les Illes Canàries.

A més de comptar amb els millors professionals també estaran els campions d'Espanya i del món, on la Comunitat Valenciana actualment és líder absoluta per equips.

És una oportunitat única per a poder provar, degustar i veure en situ, el treball d'aquests grans professionals de la cocteleria, que és un element clarament diferenciador en la indústria de l'hostaleria i d'oci.

El preu de les entrades és de 10€ amb consumició i obsequi.
Podeu adquirir-les en el següent enllaç: https://www.enterticket.es/eventos/57-concurso-cocteleria-bartenders-comunitat-valenciana-508112

 

Comparteix: