Balcó Faller del Llevant en la Mascletá

Balcó Faller del Llevant en la Mascletá
Balcó Faller del Llevant en la Mascletá Balcó Faller del Llevant en la Mascletá Balcó Faller del Llevant en la Mascletá Balcó Faller del Llevant en la Mascletá
15/03/2024

El Balcó Faller del Llevant es va convertir en l'epicentre de l'emoció i la cultura valenciana mascletá de les Falles.

Amb la presència destacada de Nuria Montes, Consellera d'Innovació, Indústria i Turisme de la Comunitat Valenciana, Vicente Barreda, vicepresident de la Generalitat Valenciana i Regidor de cultura i Esports de la comunitat Valenciana, José Luis Moreno, Regidor de Cultura a l'Ajuntament de València, i Sergio Arlandis, Director general de Cultura, Jesús Iglesias Noriega i Jose Culla del Palau de les Arts, l'ambient estava carregat d'entusiasme i expectació.

Però no sols les autoritats polítiques van destacar en aquest esdeveniment. Ricardo, el nadador paralímpic amb més de cent títols, tretze campionats d'Europa, set campionats del món i tres ors en Jocs Paralímpics, també va ser present, rebent el reconeixement merescut per la seua impressionant trajectòria esportiva.

La presència d'actors de l'aclamada pel·lícula "Campions", guanyadora de tres premis Goya, com Jose de Lluna, va agregar un toc cinematogràfic a l'esdeveniment, fent que l'ocasió fora encara més especial per als assistents.

Les xarxes socials es van inundar amb la galeria de fotografies del Balcó Faller, publicades pel Llevant, capturant els moments més emocionants de l'esdeveniment.

La passió, la cultura i l'entreteniment es van unir en una explosió d'alegria en aquest esdeveniment que ja és part de la tradició i el llegat de les Falles de València.

Comparteix: