Dijous 22 de febrer, Roda de premsa de Dona Festival Falles a l'Ajuntament de València

Dijous 22 de febrer, Roda de premsa de Dona Festival Falles a l'Ajuntament de València
Dijous 22 de febrer, Roda de premsa de Dona Festival Falles a l'Ajuntament de València Dijous 22 de febrer, Roda de premsa de Dona Festival Falles a l'Ajuntament de València Dijous 22 de febrer, Roda de premsa de Dona Festival Falles a l'Ajuntament de València Dijous 22 de febrer, Roda de premsa de Dona Festival Falles a l'Ajuntament de València
19/02/2024

Dijous que ve 22 de febrer, a les 9.30 hores, a la sala de l'Ajuntament de València, tindrà lloc la roda de premsa de DONA FESTIVAL FALLES.

Durant aquest acte es donarà a conèixer tot el que succeirà el pròxim dia 9 de març en l'enclavament del Marina Beach Club de València. En la roda de premsa participaran Paula Llobet, Regidora delegada de Turisme de l'Ajuntament de València, Rocío Gil, Regidora d'Esports, Igualtat i Educació de l'Ajuntament de València, Víctor Pérez President de FOTUR i Juanjo Carbonell, Secretari General de FOTUR, els qui ens parlaran d'aquesta celebració; un tribut a la diversitat i al talent femení en l'àmbit de les arts. També, participaran les artistes del festival: B Jones, Angie Rool, Alba DM, Alicia DC i Marien Baker.

El festival es realitzarà el pròxim 9 de març en el Marina Beach Club de València a partir de les 16.30 hores.

Comparteix: