Dona Festival Falles-9 de març 2024

Dona Festival Falles-9 de març 2024
Dona Festival Falles-9 de març 2024 Dona Festival Falles-9 de març 2024 Dona Festival Falles-9 de març 2024 Dona Festival Falles-9 de març 2024 Dona Festival Falles-9 de març 2024 Dona Festival Falles-9 de març 2024 Dona Festival Falles-9 de març 2024 Dona Festival Falles-9 de març 2024
11/03/2024

El passat 9 de març, vam poder gaudir de la setena edició de Dona Festival Falles. Un any més, aquest festival organitzat per FOTUR, Prodj i Marina Beach, va ser tot un èxit. Es va celebrar en la Marina Beach Club de València on presenciem l'actuació d'unes de les millors Dj’s valencianes i internacionals.

Volem agrair la participació de Paula Llobet, regidora delegada de Turisme de l'Ajuntament de València, qui va assistir com cada any, i va gaudir al costat de nosaltres, aquest esdeveniment tan emotiu, i a l'Ajuntament de València, per fer possible aquesta iniciativa.

En aquest festival vam voler impulsar la participació activa de dones artistes, amb la finalitat de promoure la igualtat d'oportunitats en el món artístic.

El Dona Festival Falles, és més que una celebració artística; és un tribut a la diversitat i el talent femení en l'àmbit de les arts. Creiem fermament en la necessitat d'amplificar les veus i habilitats de les dones artistes, oferint-los una plataforma per a expressar la seva creativitat única i contribuir a l'enriquiment cultural de la ciutat de València.

Totes les artistes en l'escenari són dones, destacant la seva creativitat, destresa i contribucions a les arts. Aquesta decisió busca inspirar a la comunitat a reconèixer i valorar el paper crucial que exerceixen les dones en el món artístic. Generar consciència sobre la importància de la diversitat i la inclusió en l'escena artística local.

L'encant costaner de la Marina de València i el seu atractiu turístic va fer també possible aquesta gran celebració, ja que no sols busquem un escenari, si no que vam oferir una experiència inoblidable a tots els nostres assistents.

En ell van assistir les DJ’s destacades de la Comunitat Valenciana; Angie Rool, Alba DM, Alicia DC, i Marien Baker, i de fora en el cas d'Eivissa; B Jones, Sara D'Araújo.

A més, de la presència de Victor Pérez, President de Fotur (CEO de l'esdeveniment) juntament amb Juanjo Carbonell, Secretario General de Fotur , i António Calero, Propietari de Recaba (Marina Beach).

Des de FOTUR, creiem fermament en la necessitat d'amplificar les veus i habilitats de les dones artistes, oferint-los una plataforma per a expressar la seva creativitat única i contribuir a l'enriquiment cultural de la ciutat de València.

Novetats en les nostres xarxes socials:

https://www.instagram.com/foturcv/?hl=es

https://www.instagram.com/donafestivalfallas/ 

Comparteix: