Elecció del nou president de l'associació d'empresaris del Passeig de Neptú

Elecció del nou president de l'associació d'empresaris del Passeig de Neptú
12/02/2024

El dilluns 12 de febrer, l'Associació d'Empresaris del Passeig de Neptú ha anunciat l'elecció de Don Antonio Calero Ventoso, CEO del Grup Marina, com el seu nou President. Aquesta elecció marca una fita significativa en la direcció i gestió d'aquesta important associació empresarial.

Després d'un procés electoral, Calero ha aconseguit unir les dues candidatures en una, integrant a l'anterior President i Secretari en la seva junta directiva. Aquest moviment estratègic reflecteix un desig compartit de treballar per un objectiu comú. "L'objectiu és únic i coincidim en tot", va afirmar Calero, subratllant la unitat i la visió compartida que guiarà el treball de la junta directiva sota el seu lideratge.

És important destacar que l'Associació d'Empresaris del Passeig de Neptú no sols representa als propietaris de negocis en la zona, sinó que la majoria també són propietaris dels immobles. Aquesta dualitat de rols brinda una perspectiva única i un compromís encara major amb el desenvolupament i revitalització de l'àrea.

Entre les prioritats del nou president i la seva junta directiva es troba la urgent necessitat d'esmenar la gran deterioració de la zona i abordar l'abandó per part de l'ajuntament. A més, es treballaran activament a millorar les relacions amb les autoritats costaneres i de platges, amb la finalitat d'impulsar el desenvolupament sostenible i el creixement econòmic a la regió.

L'elecció de Don Antonio Calero Ventoso com a President de l'Associació d'Empresaris del Passeig de Neptú marca un nou capítol en la història d'aquesta comunitat empresarial i reflecteix un compromís renovat amb el progrés i la prosperitat de la zona.

Comparteix: