Tardeo Remember, 4 de maig - Platja Xeraco

Tardeo Remember, 4 de maig - Platja Xeraco
Tardeo Remember, 4 de maig - Platja Xeraco
11/04/2024

La IIIª edició de Fiescrem 2024, una celebració tradicional, la Fira del Esmorzar i del Cremaet, torna un any més entre l'1 i 5 de maig a la Platja de Xeraco. Un esdeveniment anual que s'ha convertit en una celebració emblemàtica en la costa de Xeraco.

L'esdeveniment destacat és el “Tardeo Remember”. Una celebració que donarà inici des de la tarda fins a la nit, sense pausa, el dissabte 4 de maig. Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Xeraco, València Turisme Fotur (Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana) i de la mà de Prodj, prometem una programació digna de la música remember, dissenyada per a atreure tant a residents com visitants anés de la regió.

Tindrà lloc el 4 de maig a partir de les 17.00 hores en la C/ Els Marines, situada a la Platja de Xeraco. Aquest esdeveniment ofereix una experiència única, on els assistents podran gaudir de la millor música a càrrec de reconeguts DJ's de la Ruta i talentosos músics remember.

El cartell estarà format pels següents artistes: Cristina Ferrer (Prodjcv), Jesús Brisa (Espiral), José Coll (Remember the music), Salva Gómez (Esdeveniment), Sergi Val (Remember de les Arts), Vicente Ferrer (So de València-Remember dels Arts, Bananes, Homenatge a la ruta, 90’s i 2MIL), i Victor Pérez (The Face, Homenatge a la ruta, So de València-Remember de les Arts).

Aquesta experiència única, converteix aquest municipi en una cita per al turisme, oci, cultura i gastronomia, on podran ballar i cantar la banda sonora de la seva vida i cantar les cançons que mai oblidarem i passaran a la història.

L'entrada és totalment lliure i gratuïta, per a tots els assistents i per a tots els públics de totes les edats. Podran gaudir del millor ambient amb servei de barres.

Sens dubte, un any més aquest tipus d'activitat contribuirà significativament a la dinàmica i atractiu turístic de Xeraco.

Comparteix: