TORNA SONIDO DE VALENCIA – REMEMBER DELS ARTS 2 DE MARÇ DE 2024

TORNA SONIDO DE VALENCIA – REMEMBER DELS ARTS 2 DE MARÇ DE 2024
20/02/2024

Torna Sonido de Valencia - Remember dels Arts, l'autèntic i original festival de remember a la Ciutat de Les Arts i les Ciències, el primer festival de les falles i data més important de l'any per als amants de la música remembera que donarà el tret d'eixida amb l'autèntic so remember dels creadors de la banda sonora de la teua vida.

L'edició més completa i original en el millor espai en el qual podràs pegar-te la festa, cantar, ballar i gaudir de l'autèntica música dels creadors d'eixe fenomen musical al costat del millor ambient.

Ja està disponible la venda anticipada d'entrades per al festival més esperat. Ixen a la venda amb un preu econòmic durant un temps limitat. Anticipa't i compra-les abans que s'òmpliga l'aforament o canvien de preu.

El festival se celebrarà el 2 de març de 2024, a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en una zona a l'aire lliure però coberta.

Obertura i inici des de les 16 hores.

Es tracta de la major edició amb les actuacions dels Dj's i productors més representatius de les principals sales de la Ruta de l'època i el seu so sobre l'escenari.

Podràs gaudir d'il·luminació d'última generació espectacular, efectes especials, animació i vestuari dels 90s. També es disposarà d'una zona on podràs adquirir el marxandatge oficial des de ventalls, samarretes, encenedors… A més, en tot moment podràs estar escoltant el teu Dj favorit ja que podràs berenar o sopar dins del recinte en la zona de gastronomia amb els Food Trucks, sense haver d'eixir de l'esdeveniment.

Els Dj's confirmats fins al moment són: Arturo Roger (A.C.T.V.), Alcapone (Heaven), Luis Bonias (Ex Spook, Ex Puzle), Caco Monsell (Districte), Coqui Selection (The Face), Edu Veneno (Espiral), Jesús Brisa (Ex Espiral), Vicente Ferrer (Bananes, So de València, Homenatge a la ruta), Víctor Pérez (The Face, Homenatge a la ruta), Jose Conca (Xocolate) i Ximo 3D (Heaven) i més artistes per confirmar pròximament.

La sessió comptarà amb el tardeo de l'emblemàtica sala, la cara bonica The Face, la mare de les festes. Prepara els teus sentits per a una vesprada plena de beats contagiosos i moments inigualables en el cor de la ciutat de València.

Des de Fotur es recomana als assistents utilitzar l'àmplia xarxa de transport públic de la ciutat per a acudir a l'esdeveniment i així col·laborar amb la sostenibilitat i fins i tot se'ls convida a utilitzar el seu propi mitjà de transport sostenible com és la bicicleta.

Organitzat per Fotur CV i Prodj CV amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, l'Ajuntament de València, L'Exquisit Mediterrani, Fundació Sgae, VLC Turisme, València Turisme, Consum Moderat, 2000 Fest.

Entrades en: www.sonidodevalencia.com

Comparteix: