Trobada Clau al CdT València: Fotur es suma al Consell Assessor per al Futur del Turisme

Trobada Clau al CdT València: Fotur es suma al Consell Assessor per al Futur del Turisme
Trobada Clau al CdT València: Fotur es suma al Consell Assessor per al Futur del Turisme Trobada Clau al CdT València: Fotur es suma al Consell Assessor per al Futur del Turisme Trobada Clau al CdT València: Fotur es suma al Consell Assessor per al Futur del Turisme Trobada Clau al CdT València: Fotur es suma al Consell Assessor per al Futur del Turisme
29/11/2023

El Centre de Turisme (CdT) de València va ser l'escenari d'un esdeveniment crucial convocat pel Consell Assessor, on el Secretari General de Fotur, Juanjo Carbonell, va ser destacat com a participant. Aquesta reunió s'erigeix com un espai fonamental per a compartir i proposar activitats formatives de cara al pròxim semestre, oferint una oportunitat impagable per a comprendre les perspectives del sector.

Turisme Comunitat Valenciana va auspiciar un esmorzar elaborat per talentosos formadors i alumnes del CdT València, abans d'endinsar-se en l'informe detallat d'activitats i les propostes formatives projectades per a l'any 2024.

Aquesta trobada adquireix una rellevància sense precedents, consolidant-se com un pilar per a reforçar i millorar el compromís del sector amb el desenvolupament i l'excel·lència. És una mostra inequívoca de l'aprenentatge continu, el creixement i la contribució de tots els actors implicats en l'àmbit turístic, reafirmant així el seu compromís amb l'evolució i el progrés.

 

 

 

Comparteix: