Trobada Comunicació de Proximitat, Suport a Dones Víctimes de Violència de Gènere

Trobada Comunicació de Proximitat, Suport a Dones Víctimes de Violència de Gènere
28/11/2023

Hui, en el Palau de Comunicacions, es va dur a terme la tercera trobada de comunicació de proximitat, un esdeveniment que va destacar la importància de l'educació en la lluita contra la violència de gènere. La transmissió en directe, conduïda per l'experimentada comunicadora Gemma Juan, va reunir a destacades personalitats locals i va abordar temes crucials en la societat contemporània.

L'alcaldessa de Bunyol, Virgina Sanz; l'alcaldessa de Bétera, Elvia Verdevio Escribá; i Modest Martinez, portaveu del Partit Popular de l'ajuntament d'Alboraia, van ser alguns dels polítics que van compartir les seues perspectives sobre la necessitat d'incloure l'educació en la lluita contra la violència de gènere des de les escoles i col·legis.

Un dels moments destacats va ser l'entrevista a Juanjo Carbonell, Secretari General de FOTUR, qui va emfatitzar la importància dels protocols en l'àmbit de l'oci per a fer costat a les dones que pateixen violència de gènere. Carbonell va abordar com aquests protocols poden ser una eina crucial per a brindar suport i recursos als qui enfronten aquesta problemàtica.

Els discursos no sols es van centrar en la importància de l'educació, sinó que també es van submergir en la realitat de les dones que viuen situacions de violència. Es van compartir missatges emotius i encoratjadors sobre com eixir d'aquestes situacions, brindant un raig d'esperança als qui enfronten aquests desafiaments.

L'esdeveniment, carregat d'emotivitat i solidaritat, ha deixat un fort impacte, ressaltant la importància de la col·laboració entre institucions, el sector públic i la societat en general per a combatre la violència de gènere des de diferents fronts.

Comparteix: