EL SECTOR DE L’OCI I DEL TURISME, ES REUNEIX AMB BELÉN HOYO

Belén Hoyo, candidata per el Partit Popular de València, s’ha reunit huí amb el President d’AEPUB, Juan Velasco, el President d’AEDIVA, Enrique Sacristán, Vanessa Pérez, Membre de la Junta Directiva d’ABCV, el President d’AESAVA, Felipe García, el President de FOTUR, Víctor Pérez, i amb el Secretari General de FOTUR, Juanjo Carbon...

09/04/2019
Comparteix:

PROMOCIÓ DEL BINGO ELECTRÒNIC: JA ÉS PREMIAVERA EN AZULRED

El bingo electrònic, propietat de Juan Navajas Contreras, durà a terme la promoció “ja és premiavera en Azulred” des del 8 d’abril fins el 12 de maig, amb premis garantits de 200 i 300 euros en les hores indicades.

05/04/2019
Comparteix:

INTENSA ACTIVITAT PROMOCIONAL DE FOTUR EN MIAMI, COINCIDINT AMB LA MIAMI MUSIC WEEK

Coincidint amb el festival de música Ultra Music Festival, dins de la Miami Music Week, FOTUR ha dut a terme en la ciutat nord-americana activitats promocionals de la Comunitat Valenciana i del So València. Per a tal fi, es programaren cinc festes en diversos locals d’oci de la ciutat.

03/04/2019
Comparteix:

HÈCTOR TALENS, NOU PRESIDENT D’ABCV

En l’Assemblea General del passat dimarts, Hèctor Talens va ser elegit, nou President d’ABCV, per als pròxims quatre anys. Junt a ell, estaran Toni Cortés com a Vicepresident, Eusebio Chico, com a Tresorer, i Paco Cruz com a Secretari General de l’Associació.

28/03/2019
Comparteix: