TORNA SONIDO DE VALENCIA – REMEMBER DELS ARTS 2 DE MARÇ DE 2024

Torna Sonido de Valencia - Remember dels Arts, l'autèntic i original festival de remember a la Ciutat de Les Arts i les Ciències, el primer festival de les falles i data més important de l'any per als amants de la música remembera que donarà el tret d'eixida amb l'autèntic so remember dels creadors de la banda sonora de la teua vida.

L'edició...

20/02/2024
Comparteix:

Dijous 22 de febrer, Roda de premsa de Dona Festival Falles a l'Ajuntament de València

Dijous que ve 22 de febrer, a les 9.30 hores, a la sala de l'Ajuntament de València, tindrà lloc la roda de premsa de DONA FESTIVAL FALLES.

Durant aquest acte es donarà a conèixer tot el que succeirà el pròxim dia 9 de març en l'enclavament del Marina Beach Club de València. En la roda de premsa participaran Paula Llobet, Regidora delegada...

19/02/2024
Comparteix:

Elecció del nou president de l'associació d'empresaris del Passeig de Neptú

El dilluns 12 de febrer, l'Associació d'Empresaris del Passeig de Neptú ha anunciat l'elecció de Don Antonio Calero Ventoso, CEO del Grup Marina, com el seu nou President. Aquesta elecció marca una fita significativa en la direcció i gestió d'aquesta important associació empresarial.

Després d'un procés electoral, Calero ha aconseguit unir...

12/02/2024
Comparteix:

Fotur Destaca la Riquesa Cultural i Turística de la Comunitat Valenciana en FITUR 2024

Un any més, Fotur ha marcat la seva presència en la Fira Internacional de Turisme (FITUR), amb l'objectiu d'atreure tant al visitant nacional com a l'estranger, Fotur ha participat activament en tots els esdeveniments de FITUR, destacant la diversitat i atractius de la Comunitat Valenciana.

Representació de la Comunitat Valenciana:

Fotur ha recolzat...

01/02/2024
Comparteix: