JA A LA VENDA LES ENTRADES REMEMBER DELS ARTS - SONIDO DE VALÈNCIA 2025!

Ja estan a la venda les entrades de Remember dels Arts-So de València 2025, el primer festival que dona el tret a les falles any rere any. Se celebrarà el dia 1 de Març de 2025. Afanya't, i aconsegueix ja la teva entrada el més econòmica possible per temps limitat per a gaudir de l'autèntic i original remember de la banda sonora de la teva vida....

10/03/2024
Comparteix:

Gran Taronjada i Horchatada Fallera en la Plaça de Toros

Ahir, dimecres 6 de març i avui, dijous 7 de març, hem tingut l'oportunitat de celebrar l'esperada XIII edició de la gran taronjada i horchatada fallera en l'emblemàtica Plaza de Toros de València. Aquest esdeveniment s'ha celebrat, en col·laboració amb el Ajuntament de València, Turisme Comunitat Valenciana, La Diputació de València, València...

07/03/2024
Comparteix:

Galeria Sonido de València-Remember de les Arts, 2 de Març

Dissabte passat 2 de març, vam celebrar un any més l'autentico i original festival Sonido de València-Remember de les Arts en l'emblemàtica Ciutat de les Arts i les Ciències.

Des de les 16.00 h, tardeo i nit sense pausa, vam estar gaudint dels autèntics temes remember de la teva banda sonora amb tots els nostres artistes Djs de la ruta.

Comptem...

05/03/2024
Comparteix:

Avanç de la galeria de fotos en LAS PROVINCIAS

Açí podeu trobar un avanç de la galeria de fotos del festival de l'últim dissabte 2 de març en el festival So de València-Remember dels Arts.

Volem agrair la cobertura i la participació del nostre mitjà de comunicació de confiança LAS PROVINCIAS.

En el següent enllaç podem trobar una galeria del festival a la Ciutat de les Arts i les ...

04/03/2024
Comparteix: